Het concept van Brauhaus Calpe

Brauhaus Calpe is een thema restaurant in Beierse stijl, met Duits bier en specialiteiten die afkomstig zijn uit de handen van Spaanse slagers gevormd in Zuid-Duitsland.
Een advertentie-paneel zal verslag uitbrengen over de productie van het bier en is er een gratis demonstratie en proeverij.
"Happy hour" nodigt elke dag tussen 18.30 en 19.30 uur uit om bier te proeven voor de helft van de prijs.
Het is ideaal voor bedrijfs- of verenigingsfeesten en voor alle vrienden van een goed glas bier op een rustieke Beierse mannier. Dat wil zeggen: een klein bierfestival elke dag.

De Inhuldiging

Autoriteiten, vertegenwoordigers van lokale clubs en bedrijven worden op 25 Oktober uitgenodigd voor een eerste proeverij. De allereerste tap zal plaatsvinden op 25, 26, 27 en 28 Oktober op de officiƫle opening voor het grote publiek vanaf 18 uur. Zondag is het restaurant geopend vanaf 12.00 uur met een brunch en vanaf 13:00 uur een Beiers brunch buffet voor 9,99 euro tot 17,00 uur doorlopend. Tijdens de openingsdagen van het "Brauhaus Calpe" zijn er Duitse specialiteiten verkrijgbaar voor 11,99 en gratis bier is in overvloed voorhanden. Speciaal voor deze vijf dagen wordt muzikant Carsten ingevlogen uit Duitsland, sommige gasten zullen hem al kennen van de viering van Nieuwjaar in het "Steakhaus Calpe" twee jaar geleden.

Ons Restaurant

restaurant

Onze Openingstijden

openingstijden

Onze Brouwerij

brewery

Ons Terras

terras

Our Team

team